ام آر آی 1/5 تسلا 011-35159 ام آر آی MRI چیست؟ دستگاه ام آر آی چگونه تصویربرداری می کند؟ این تصویربرداری چه کاربرد هایی دارد؟ نوبت گیری برای ام آر آی روباز و ... Slide سی تی اسکن گردن بـدون محــدودیـت وزن ام آر آی 1/5 تسلا


جدید ترین دستگاه زیمنس آلمان

ام آر آی چیست؟

دستگاه ام آر آی مرکز تصویربرداری قائمیان

(زمان تقریبی برای خواندن : )



ام آر آی (تصویربرداری با رزونانس مغناطیسی)
یک روش تصویربرداری پزشکی غیرتهاجمی است که برای مشاهده ساختارهای داخلی بدن استفاده می‌شود. این روش با استفاده از میدان‌های مغناطیسی قوی و امواج رادیویی، تصاویری دقیق از ارگان‌ها، بافت‌ها و دیگر اجزای بدنی تولید می‌کند. بر خلاف اشعه ایکس یا سی‌تی‌اسکن، ام آر آی شامل تشعشعات نیست، که آن را به گزینه‌ای ایمن‌تر برای بیماران تبدیل می‌کند. ام آر آی به‌طور معمول برای تشخیص بیماری‌های مربوط به مغز، طناب نخاعی، مفاصل و بافت‌های نرم استفاده می‌شود و اطلاعات حیاتی را در اختیار پزشکان قرار می‌دهد تا در تشخیص دقیق و برنامه‌ریزی درمان کمک کنن

ام آر آی مرکز تصویربرداری دکتر قائمیان

بدون محدودیت وزن

سرعت تصویربرداری بالا

استفاده از BioMatrix (سنسور ضربان قلب)

استفاده از هوش مصنوعی Deep Resolve

مرکز تصویربرداری دکتر قائمیان: پیشرفته‌ترین دستگاه MRI در استان

مرکز تصویربرداری دکتر قائمیان مجهز به یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های MRI استان می‌باشد. این مرکز با داشتن دستگاه 1/5 تسلا  مگنتوم آلتئا ، گزینه‌ای مناسب برای تصویربرداری دقیق و سریع است. ویژگی‌های برجسته این دستگاه شامل موارد زیر است:

چنانچه قصد مراجعه و استفاده از خدمات MRI این مرکز را دارید، از طریق سامانه نوبت و پاسخ دهی آنلاین و یا از طریق شماره 35159-011 داخلی 1 اقدام به نوبت گیری کنید!

آیا در مورد تصویربرداری MRI سوالی دارید؟

پاسخ به سوالات ام آر آی

پنجمین ام آر آی قلب ایران

مرکز تصویربرداری دکتر قائمیان، به عنوان پنجمین مرکز ام آر آی قلب در ایران، با بهره‌گیری از پیشرفته ترین دستگاه ام آر ای زیمنس آلمان و تکنولوژی BioMatrix همراه با تیمی مجرب، خدمات تخصصی و با کیفیتی در زمینه تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی ارائه می‌دهد. این مرکز با تمرکز بر بهبود دقت تشخیص و سلامت قلب بیماران، از فناوری‌های نوین استفاده می‌کند و به پژوهش‌های جدید در این حوزه اهمیت می‌دهد. توجه به نیازهای بیماران و ارتقاء سطح خدمات، نقاط قوت اصلی این مرکز به شمار می‌آید و آن را به گزینه‌ای مطمئن برای بیماران قلبی تبدیل می‌کند.

 ام آر آی تحت بیهوشی

مرکز دکتر قائمیان با ارائه خدمات ام آر آی تحت بیهوشی، گزینه‌ای ایده‌آل برای بیمارانی و یا کودکان است که به دلیل اضطراب، فوبیای فضای بسته یا شرایط خاص نمی‌توانند در طول اسکن ثابت بمانند. در این روش، از بیهوشی یا داروهای خواب‌آور خفیف استفاده می‌شود که تحت نظارت کامل متخصصان انجام می‌گیرد. این فرآیند کاملاً ایمن بوده و بیمار پس از پایان اسکن، بدون نیاز به دوره نقاهت خاص، می‌تواند به خانه بازگردد و فعالیت‌های روزمره خود را ادامه دهد. استفاده از این تکنیک موجب ثبت تصاویری دقیق و باکیفیت می‌شود که به پزشکان در تشخیص بهتر کمک می‌کند.

ام آر آی چگونه انجام میشود ؟

در ام آر آی بدن بیمار که مملوء از هسته‌های هیدروژن است، به‌علت داشتن مولکول آب در بدن، هنگام تاباندن پرتو، هسته‌ها همگی مرتب می‌شوند و پس از قطع تابش دوباره به حالت اول باز می‌گردند. همین تغییر در میدان مغناطیسی ایجاد یک موج الکترومغناطیسی می‌کند. این موج جدید از تک‌تک پروتون‌ها خارج و توسط گیرنده‌های دستگاه دریافت شده به کامپیوتر فوق تخصصی دستگاه ارسال می‌شود. کامپیوتر که توان محاسباتی بالایی دارد، پس از تجزیه و تحلیل، تصاویر را به مانیتور می‌فرستد که در نهایت می‌توان توسط چاپگر این تصاویر را چاپ نمود.

انجام MRI ممکن است از ۱۰ دقیقه تا حدود ۲ ساعت طول بکشد. اکثر ام ار ای ها عموما بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه طول می‌کشند. عوامل زیادی در تعیین مدت زمان انجام ام آر آی نقش دارند به عنوان مثال :

  • تعداد تصاویر: اگر برای داشتن یک آنالیز دقیق، تصاویر زیادی مورد نیاز باشد، ام آر ای نسبت به زمانی که تصاویر کمتری گرفته می‌شود، طولانی‌تر خواهد شد.
  • قسمتی از بدن که قرار است اسکن شود: در کل هر چه ناحیه‌ای از بدن که قرار است اسکن شود بزرگتر باشد، ام آر آی آن ناحیه هم بیشتر طول خواهد کشید.
  • استفاده از رنگ کنتراست: گاهی برای کمک به‌وضوح بیشتر ساختارهای کوچک در تصاویر، یک رنگ کنتراست به‌صورت وریدی به بیمار تزریق می‌شود. ام آر آی هایی که نیازمند تزریق رنگ کنتراست هستند، ممکن است ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بیشتر طول بکشند.
  • استفاده از آرام‌بخش: ام آر آی به حرکت افراد حساس است، بنابراین ممکن است لازم باشد که قبل از ام آر آی برای افرادی که نمی‌توانند بی‌حرکت بمانند مثل بعضی از بچه‌ها و افراد مبتلا به ترس از فضاهای بسته، از آرام‌بخش استفاده شود. آرام‌بخش‌ها ممکن است خوراکی باشند یا به‌صورت وریدی تزریق شوند.

بازدید های این مقاله

9933 نفر

به این مقاله امتیاز بده !

میانگین امتیاز / 5. تعداد رای

اولین شخصی باشید که امتیاز می دهید !

به اشتراک بگذارید !
فهرست