(زمان تقریبی برای خواندن : )
ام آر آی اوربیت با استفاده از آهنربا و امواج رادیویی تصاویری از اوربیت ها، اعصاب، عضلات و بافت های اطراف آن ایجاد می کند. در برخی از موارد ماده حاجب یا کنتراستی را می توان از طریق سرم تزریق کرد تا به نمایش بهتر برخی از ساختارها یا موارد غیرعادی کمک شود.
در صورتی که نیاز به تصویربرداری ام آر آی اوربیت دارید از طریق سامانه نوبت دهی آنلاین و یا با تماس به شماره 35159-011 داخلی 1 اقدام به نوبت گیری کنید.
ام آر آی اوربیت چگونه انجام می شود؟
در طول تصویربرداری ثابت بودن شما به منظور ایجاد تصاویری واضح اهمیت بالایی دارد.
شما بر روی تختی دراز می کشید که به داخل دستگاه ام آر آی حرکت می کند. تخت از بین آهنربایی که لوله شکل است عبور می کند. ممکن است کویلی پلاستیکی بر روی هر قسمتی از بدن که قرار است ارزیابی شود قرار داده شود. بعد از اینکه تخت به داخل دستگاه حرکت کرد، رادیولوژیست چندین تصویر از قسمتی از بدن که قرار است معاینه شود ایجاد می کند، که هر کدام چند دقیقه طول می کشد. میکروفونی در دستگاه قرار دارد که به شما اجازه ارتباط با رادیولوژیست را می دهد.
این تصویربرداری معمولا بین 15 تا 30 دقیقه طول می کشد. شما ممکن است محلول کنتراستی که معمولا از جنس گادولینیوم است را از طریق سرم دریافت کنید که به دستگاه ام آر آی اجازه می دهد تا برخی از نواحی تحت تاثیر دارو، بخصوص عروق خونی، را بهتر ثبت کند. دستگاه ام آر آی در طول تصویربرداری صداهای بلندی ایجاد می کند. ممکن است به شما گوش گیر داده شود تا صداهای دستگاه ام آر ای را کمتر بشنوید.
چرا ام آر آی اوربیت تجویز می شود؟
پزشک شما ممکن است ام آر آی اوربیت را به تنهایی یا به همراه ام آر آی مغز تجویز کند. دلایل زیادی برای اینکه پزشک ام آر آی اوربیت تجویز کند وجود دارد. این دلایل شامل موارد زیر می شود:
- نابینایی یا اختلالات بینایی
- ضایعات عروقی
- تومورهای پیش بینی شده یا تومورها
- مننژیوم غلاف عصبی بینایی
- نوریت عصب بینایی
- گلیوم عصب بینایی
- پرپتوز
- آبسه اوربیت
- التهاب
- میوپاتی خارج چشمی
- افتالموپاتی تیروئید