ماموگرافی مرکز تصویر برداری پزشکی دکتر قائمیان
مامو گرافی مرکز تصویربرداری پزشکی دکتر قائمیان با داشتن جدیدترین و به روز ترین دستگاه ها و کادر فنی ایی خبره آماده خدمت رسانی به همه ی بیماران گرامی می باشد. در صورتی که نیاز به تصویربرداری ماموگرافی دارید از طریق سامانه نوبت و پاسخ دهی آنلاین و یا با تماس به شماره 35159-011 داخلی 3 و 4 نوبت بگیرید.
آیا در مورد تصویربرداری ماموگرافی سوالی دارید؟
Micro Dose SI Philips :
ماموگرافی MicroDose SI با ارسال دوز پایین اشعه ایکس، امکان تهیه تصاویر با کیفیت را طی یک فرآیند non-invasive و تنها در یک مرحله تصویربرداری، فراهم کرده است.
تکنولوژی Photon Counting :
این دستگاه با وجود اینکه همان مقدار در مورد استفاده در مدل پیشین فیلیپس را داراست، تا 11% کیفیت تصاویر پزشکی را ارتقا داده است همچنین این تکنولوژی به دلیل حذف پرتوهای پراکنده ، DQE بالایی را ایجاد می کند.
استفاده از دتکتور Slim :
در این نوع دتکتور شمارش فوتون های اشعه ایکس یک به یک انجام می شود و همچنین باعث ایجاد DQE بالا شده و هیچ نوع نویز الکتریکی یا پرتوهای پراکنده ای ایجاد نمی کند.
تکنولوژی Smart AEC :
این تکنولوژی شرایطی را فراهم می نماید که مقدار پرتودهی به بیمار را متناسب با چگالی پستان تنظیم می کند و شرایطی را فراهم می کند که پرتودهی بدون نیاز به scouting image اصلاح شود.
دارای پیکسل سایز 50 میکرومتر برای جزییات تصاویر:
این مقدار پیکسل از نظر صنعتی بهینه بوده و رزلوشن تصویر را بهبود داده است و باعث عملکرد بهتر دستگاه حتی در تصویربرداری از پستان های با چگالی بالا می شود.
مراحل انجام تصویربرداری
روش انجام مامو گرافی به این صورت است که دستگاه مامو گرافی از دو صفحه موازی تشکیل شده است که سینه ها بین این دو صفحه قرار گرفته و صفحه ها با نزدیک شدن به یکدیگر بافت سینه را فشرده می کنند تا تصویر دقیق تری از کل بافت سینه حاصل شود. پس از اینکه پستان ها در موقعیت صحیحی نسبت به دستگاه قرار گرفتند، متخصص تصویربرداری از شما می خواهد نفس خود را حبس کنید و در این حال تصویربرداری اشعه ایکس انجام می شود. سپس متخصص موقعیت سینه ها را تغییر می دهد تا تصویر از زاویه دیگری نیز ثبت شود.
انجام ماموگرافی در چی سنی توصیه می شود؟
با توجه به آمار موسسه ملی سرطان، سرطان سینه پس از سرطان پوست دومین و شایع ترین سرطان زنان در ایالات متحده است. سالانه حدود ۲۳۰۰ مورد جدید سرطان سینه در مردان و حدود ۲۳۰ هزار مورد جدید در زنان وجود دارد.
انجمن سرطان ایالات متحده آمریکا انجام سالیانه آن را پس از 40 سالگی توصیه می کند.مناسب ترین زمان برای شروع ماموگرافی در سن 35 سالگی است و بعد از 40 سالگی بهتر است سالی یکبار انجام گیرد.
برای خانم ها از 25 سالگی بهتر است روش های دیگر به غیر از مامو گرافی صورت گیرد و در صورت مشاهده مورد مشکوک مامو گرافی انجام شود که معمولا این دسته افراد در نزدیکان خود سابقه سرطان پستان را نیز داشته اند.
ماموگرافی در دوران بارداری
انجام مامو گرافی در دوران بارداری منع خاصی ندارد چون از اشعه خفیف ایکس استفاده می شود. هر چند، به طور کلی انجام معاینه مامو گرافی دوره ای در زمان بارداری به طور کلی توصیه نمی شود. با این حال در صورت معاینه و تشخیص توده ناهنجار و یا ناهنجاری ظاهری پستان، ممکن است پزشک تحت شرایط خاصی انجام مامو گرافی را تجویز کند.
در طول دوران شیردهی، شیر جمع شده در غدد پستان ، تراکم بافتی را افزایش می دهد که این امر ممکن است شناسایی ناهنجاری های احتمالی را دچار مشکل کند. عموماً توصیه می شود انجام مامو گرافی پس از سه ماه از پایان دوران شیردهی انجام شود.